Az elmúlt évek legkompaktabb Samsung csúcsmobilja érkezik

Méret-összehasonlító rajzokon látható, hogy mekkora lesz a különbség a Galaxy S22 modellek között, illetve a Galaxy S22 mennyivel lesz kisebb az elődjénél és az iPhone 13-nál. 

Egy ideje már nyílt titok, hogy a Galaxy S22 kisebb lesz az elődjénél, most pedig Ice Universe olyan képeket tett közzé, amelyeken a jövő évi széria méret-összehasonlítása látható. Az egyiken a Galaxy S22+ és a Galaxy S22 Ultra mellett van ábrázolva az új modell, a másikon az előd és az iPhone 13 látható.


Gyorsan kiderül, hogy a Galaxy S22 igen kompakt lesz, ami azt illeti, a Galaxy S10e óta nem volt ilyen kicsi csúcsmobilja a Samsungnak. 6,06 hüvelykes kijelző és minimális káva jellemzi majd a készüléket, ami kisebb lesz az iPhone 13-nál is.

Konkrét méretekkel nem szolgált a szivárogtató, de az iPhone 13 az 146,7 x 71,5 mm-es, ennél kompaktabb lesz a Galaxy S22.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Ice Universe

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?