Vigyázat, átverés! Nem is gamer nappali, hanem számítógépház

Első látásra azt hihetnénk, hogy egy megrögzött videójátékos szobáját látjuk, ám valójában egy számítógépház belsejéről van szó. 

Láttunk már néhány igényes számítógépház átalakítást/kialakítást, és mindig elismeréssel adóztunk a készítők felé. Nincs ez másként most sem, amikor is thaiföldi Suchao Prowphong alkotását látjuk, ami szinte már diorámának tekinthető. A videojáték-mániákus szobáját mintázó kialakítás az Intellel együttműködve jött létre a Gamer Days 2021 keretében. Érdemes először a címképet megnézni, ahol tényleg meg sem lehet mondani, hogy ez nem valakinek a kedvenc helyisége, hanem egy ház. Azonban a Redditen látható rövid videóban kiderül a turpisság, és még inkább elönti az embert a csodálat érzése.


Had to share this! Credit: Suchao Prowphong
by u/a7kilr in pcmasterrace

A Nintendo Switch-jellegű tévé képernyőjén látható Netflix, a kis árkád gépek, de még a gamer szék is megtévesztően valódinak tűnik, ahogy a falon lévő klíma is. De van még PlayStation 5, Pac-Man, és a vízhűtésnek helyt adó akvárium. Hogyan sikerült mindezt így összehozni? Nos, a szokásos hardverelemeken kívül leginkább a 3D nyomtatás segítette az alkotót a tökéletes hatás elérésében. Akit pedig az érdekel, hogy milyen maga a konfiguráció, annak is van válasz. Core i7-11700K @3,60 GHZ-es processzor, 16GB Thermaltake TOUGHRAM XG RGB, és egy ASUS ROG Strix RTX 3060 Ti grafikus kártya lakik odabent. De akad még egy 1TB-os Intel SSD 6 M.2, valamint Thermaltake Toughpower SFX 650W-os táp ennek az egésznek az életre keltésére. Aki szeretne még többet látni a különleges házból, az fáradjon el az kattintson ide.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?