Halálos áron érkezik a Microsoft összehajtható mobilja

1599 euróba kerül a Microsoft nagy újdonsága, a Surface Duo 2. Ennyiért sem töltő, sem a toll nem jár hozzá, azokat külön kell megvenni, és szintén nem olcsóak. 

A Microsoft nemrég mutatta be a Surface Duo 2 összehajtható mobilt, és papíron minden hiányosságot pótolt, ami az első modellnél fájó pont volt. 90 Hz-es kijelző, Snapdragon 888, tripla kamera. Az Android 11-es, két kijelzős mobil október 21-én válik elérhetővé a briteknél és a németeknél, már az is kiderült, hogy mennyiért.


A 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel szerelt alapmodell 1599 euróba kerül, feketében és fehérben lehet választani. A 256 GB tárhellyel szerelt modell ára már 1699 euró, az 512 GB-os pedig 1899 euróba kerül, ez utóbbit előrendelni sem lehet.

Ennyi pénzért a kiegészítőket még nem adja oda a Microsoft. A Surface Slim Pen 2, ami majdnem minden reklámanyagban látható, további 129,99 euró, a dobozból hiányzó, 23 wattos USB-C-s töltő pedig még 44,99 euró. A keretszerű „tok” ára pedig még 44,99 euró.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Microsoft

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?