Újabb töréstesztnek vetették alá a Samsung nemrég megjelent összehajthatós mobiltelefonját, ezúttal a PhoneBuff nevű YouTube csatorna videósa tette próbára a készüléket. 

A töréstesztek alkalmával ma már nehéz újat mutatni, hiszen a strapabíró kialakításnak köszönhetően a legtöbb új telefon meglepően jól bírja az esést, koppantást, és még ha meg is reped a képernyő, általában akkor sem lesz komolyabb baja a készüléknek.

A Samsung méregdrága hajtogathatós telefonját, a Samsung Galaxy Z Fold 3-at egy saját fejlesztésű, Armor Aluminium nevű váz borítja, amely a gyártó ígérete szerint páncélzatként védi a készülék belső alkatrészeit. A töréstesztekkel foglalkozó PhoneBuff gondolt egyet, és egy különleges tesztnek vetette alá a méregdrága készüléket.

A kegyetlen tortúrát a Samsung Galaxy Z Fold 3 kisebb sérülésekkel ugyan, de túlélte, és az is egyértelműen látszik, hogy akkor sem történik tragédia, ha a készülék esetleg kipottyan a zsebünkből. A szemet bántó karcolások és repedések miatt viszont mindenképpen ajánlott némi extra védelem.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!