Lézerporszívóval támad a Dyson Magyarországon

Megérkezett hazánkba az intelligens koszfelismerő technológiával megtámogatott vezeték nélküli Dyson V15 Detect.

A Dyson egyike a jelenkor egyik legaktívabb, leginnovatívabb porszívógyártóinak. A cég most bejelentette, hogy hazánkban is elkezdi forgalmazni egyik legújabb motyóját, a Dyson V15 Detect nevű terméket.


dyson v15 detect

E készülék több különlegességet is tartalmaz, amelyek közül a leglátványosabb a fejbe épített lézerfény. Ez misztikus zöld fénybe burkolja a padlót, ami állítólag még a legapróbb porcicust is láthatóvá teszi. Ezt be is mutatták, kiszórtak egy kis lisztet, leoltották a lámpát, és tényleg szuperül lehetett látni, hogy hol takarítottak fel a masinával. A lézer mellett egy másik fegyvert is kapott a piezo szenzornak nevezett komponens személyében. Ez állítólag képes felmérni, hogy milyen típusú szennyeződés van a padlón, és ennek függvényében automatikusan állít a teljesítményen.

Ennek következtében pedig mindig pont akkora teljesítménnyel szív, ami szükséges, amivel kitolható az üzemidő. De persze ha valaki akarja bőgetheti végig turbó fokozaton is, csak akkor hamarabb merül le az akksi. A könnyen cserélhető telep normál fokozaton egyébként 60 percen keresztül bírja, és ezután 4,5 órára van szüksége, míg csurig telik energiával.

A termékben egy saját fejlesztésű Dyson Hyperdymium motor található, ami 240 wattos szívásteljesítménnyel működik. A cégtől kapott infók szerint az 5-fázisú szűrőrendszere pedig akár 0.3 mikron nagyságú mikroszkopikus részecskék és allergének 99.97%-át képes magába zárni, és tiszta levegőt bocsát ki. A kezelését megkönnyíti a tetején elhelyezett színes LCD kijelző, amin egy csomó fontos infó látszódik. A Dyson V15 Detect lézerporszívó egyébként nem kifejezetten olcsó, hiszen 259 990 forintot kérnek el érte…

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?