Örülhetnek a régebbi okosórák tulajdonosai!

A régebbi Wear OS rendszerrel rendelkező okosórákra is elérhetővé teszik végre a YouTube Music appot. 

Miután a Samsung Galaxy Watch 4 szériás okosórákon egy ideje már elérhető a YouTube Music app, éppen itt volt az ideje, hogy a többi Wear OS rendszerű órára is megérkezzen. A Google Play Zene leváltása óta ugyanis nem volt Wear OS-re írt társapp, csak most futott be, és a Wear OS 2.X-et futtató órák esetében egészen eddig a hétig kellett várni.


A YouTube Music app most azonban végre ezekre a viselhető eszközökre is megérkezett, elsőként a Fossil és a Michael Kors Gen 6-os órákra, valamint a TicWatch Pro 3 GPS és TicWatch E3 modellekre. Idén pedig további órákra is elérhetővé válik.

A Spotify apphoz hasonlóan ez is képes lesz letölteni a dalokat offline lejátszáshoz. Amint az óra Wi-Fi-hez csatlakozik, minden frissül. Mindez azonban csak akkor él, ha az illető előfizetett a YouTube Musicra vagy a YouTube Premiumra.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?