Bringást ölt az úton hagyott elektromos roller

Egy idős kerékpáros csapódott neki az úttesten eldobott kölcsönözhető rollerbe, elesett, aminek következtében életét vesztette. Súlyos elektromos roller baleset Svédországban!

A fillérekért kölcsönözhető elektromos roller király dolog lenne, ha a primitív sofőrök nem hagynák azokat szerteszét a használat után. De sajnos ezt teszik, amivel mindenki szembesülhet a magyar városokban járkálva is. Nem csak nálunk gond ez, hiszen Stockholmban korábban már bevezették, hogy minden olyan cég 250 koronás, nagyjából 90 000 forintos büntetésre számíthat, amelynek a járgányait nem megfelelő módon parkolják le.
Egy ilyen, gondatlanul kezelt masina azonban nem csak kellemetlenséget, hanem sokkal nagyobb bajt is okozhat. A Local nevű svéd újság számolt be arról, hogy Västerås (hoppá, Vesteros?) városában egy idős, 80 éves kerékpáros ütközött neki az esti órákban a bringaúton hagyott rollernek.


Elesett, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett (jó eséllyel beütötte a fejét), hogy életét már nem tudták megmenteni. Most próbálják megtalálni, hogy ki lehetett az a jóképességű, aki megölt egy ártatlan embert egy hanyagul odadobott rollerrel, de hát nyilván azzal fog védekezni, hogy ő jó helyre parkolt, a sirályok meg a barlangi trollok tették az útba a járgányt. Egyébként nálunk is kezdhetnének valamit ezzel a dologgal, mert rohadt idegesítő a sok szétdobált e roller a járdákon, sőt néha még az úttestre is kerül belőlük.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?