Fura dologra bukkantak a Google Térképen

A titokzatos kőkaput egy Reddit-felhasználó szúrta ki, és természetesen egyből beindultak a találgatások és a teóriák, hogy mi is látható pontosan a képen. 

A redditező egy földbe tartó kőoszlopot fedezett fel a Google térképes szolgáltatásán, ami meglehetősen indokolatlanul áll egy mező kellős közepén Törökországban. A felhasználó a Google Térképen böngészve bukkant a hátborzongató fotóra, felfedezését pedig a fórumozókkal is megosztotta.


A bejegyzés alatt szép lassan özönleni kezdtek a hozzászólások, amelyek természetesen azt találgatták, mit ábrázol a felvétel. Az egyik kommentelő például azt írta, hogy Törökországnak azon a részén egykor sok ókori görög város volt, így elképzelhető, hogy egy régészeti lelőhelyre bukkant az internetező. Akadtak persze olyanok is, akik ennél jóval elrugaszkodottabb ötlettel álltak elő, miszerint a titokzatos kőkapu nem más, mint a „pokol bejárata”.

Fotó: Daily Star/ Reddit

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?