Bétatesztelőket toboroz az ASUS

A Zenfone 8 okostelefon Android 12-es frissítéséhez keresi a bétatesztelőket az ASUS. 

Az ASUS még májusban mutatta be a Zenfone 8-at, amely Android 11 rendszerrel jelent meg, de az Android 12 bétájából több is elérhető volt rá. Azokba viszont új szoftveres funkció nem került. Október 1-től azonban bétatesztelőket toboroz a Zenfone 8 Android 12-es frissítéseihez a gyártó, az új béták ugyanis már a ZenUI 8-ra építenek.


Természetesen jó időbe telik majd idén is, mire a stabil, új Android kiadása után a gyártók is szállítják a végleges kiadást. Vagyis az Android 12 nem mostanában jut el a legtöbb androidos csúcskészülékre, és valószínűleg az ASUS sem lesz a leggyorsabbak között.

Az ASUS konkrétan a bétát is csak október 13-án indítja el, addig a tesztelők toborzása zajlik. Jelentkezni a rendszerfrissítés menüben, a készülékekről lehetséges. A sikeres jelentkezőket az ASUS e-mailben értesíti. Jelentkezés előtt érdemes mérlegelni, hogy a bétákban hibák lesznek, napi használatra nem feltétlen alkalmasak az ilyen rendszerek.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: T3, Mashable

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?