Noctua hűtővel támad az ASUS új GeForce RTX 3070-es kártyája

Látványos a barna hűtési rendszer, de a klasszikus külső nem feltétlen illik az RGB-s gamergépekbe. 

Az ASUS egyik dolgozója osztott meg a Facebookon képeket egy olyan GeForce RTX 3070-ről, amit a Noctua hűtési rendszerével szerelt fel a gyártó. Persze a képeket már törölték, de nem azelőtt, hogy a médiában minden körbement volna.


Ezek alapján az egyedi GeForce RTX 3070 két nagy hűtőventilátort kap, a Noctua színeiben, egy hatalmas, szintén barna hűtőbordával. A megjelenés látványos, de inkább retró, mintsem modern, vagyis az RGB-s gamergépekbe nem annyira passzol.

Elvileg az ASUS Noctua NF-A12x25 ventilátorokat használ, ezek 120 mm-es megoldások, SSO2 csapágyazással. A 3,5 slotot igénylő videokártyára jutott három DisplayPort csatlakozó, két HDMI port.

A hivatalos specifikációk még váratnak magukra, de a kiszivárgott modellszám alapján gyárilag túlhajtott kártyáról van szó. A vételára nagyjából 1144 dollár lesz, de ez Vietnam számára lett megadva, tehát a pontosabb információkra még várni kell.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: ASUS

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?