LG gram laptop windows 11

Októbertől kezdve minden LG gram laptop a Microsoft legújabb operációs rendszerével, az elmúlt hat év legjelentősebb fejlesztésének számító Windows 11-gyel kerül a boltokba. Az új rendszerrel kompatibilis korábbi LG gram modellek a Microsoft weboldaláról frissíthetők.

A megújult vizuális elemekkel érkező Windows 11 olyan új funkciókat kínál, mint a továbbfejlesztett virtuális asztali szolgáltatástámogatás (virtual desktop support), a közvetlenül a tálcáról elérhető widgetek, a még jobb számítógépes játékélményt szolgáló Xbox-kiegészítők, valamint a képernyőfelosztás révén könnyebb multitaskingot kínáló Snap Layouts és Snap Groups szolgáltatások.

Bár a legtöbb laptoptulajdonos számára továbbra is lehetséges, hogy a Microsoft legújabb operációs rendszerét saját maga telepítse, vannak, akik azonnal munkára akarják fogni az új készüléket, számukra pedig fontos, hogy ezt a kicsomagolás után minél előbb megtehessék és nekik lehet jó választás a Win11-gyel érkező laptop.

mikor jelenik meg windows 11
Fotó: The Verge

A Microsoft új operációs rendszere a gyártó közleménye szerint tovább javítja az LG gram által kínált felhasználói élményt, amelyet a laptop kis tömege, valamint a nagy képernyő-készülékház aránya okoz.

Mármint ha eltekintünk az operációs rendszer kezdeti hibáitól persze.

Az Intel Evo hitelesítésű 2021-es LG laptopokon a 16:10-es képarányú kijelző, a hosszú akkumulátoridő és a 11. generációs Intel processzor garantálja a hatékony munkavégzést.

További információ a Windows 11-es LG laptopokról a https://www.lg.com/hu/notebook weboldalon érhető el.