Örülhetnek az LG tévék tulajai – Érkezik a világ egyik legnépszerűbb appja

A TikTok elérhetővé válik a vállalat televízióin közvetlenül, azaz nézhetőek az LG tévéken is a rövid videók, amikért megőrül a világ egy része.

Mára a TikTok nevű, hazánkban is piszok népszerűnek számító, alapvetően mobilokra optimalizált közösségi média app aktív felhasználóinak száma elérte a 800 millió főt, szóval a jelenkor egyik megkerülhetetlen jelenségéről van szó. A tévé gyártók is szeretnék kihasználni az alkalmazás sikerét, és a Samsung után az LG is bejelentette, hogy elkészítette saját okostévé rendszerére a TikTok appot. Azaz a vállalat kompatibilis készülékein gyorsan és egyszerűen elérhetővé válnak a villámvideók.


tiktok lg tv

Az információink szerint ez első körben az idei (webOS 6.0 & webOS 5.0) modelleket érinti, később jön a webOS 4.5 támogatás, ám arról nincs szó, hogy a régebbi verziókra is elkészülne a szoftver. Ezzel a nyilván azok hátrányt szenvednek, akiknek régebbi készülékük van, de az is igaz, hogy senki sem ígérte soha, hogy azokon lesz TikTok. Az persze egy kiváló kérdés, hogy az alapvetően a telefonok állított képernyőre szánt rövid videók hogy fognak kinézni a fekvő, széles tévéken. Gyanítjuk, hogy elég hülyén, de a TikTok őrülteket biztos ez sem fogja zavarni, és örülni fognak, hogy már akár 65-77 inches, 4K-8K tévéken is élvezhetik ahogy vadidegen emberek produkálják magukat.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?