A 4K felbontású, HDR támogatású Medion Life X17572 jóval kedvezőbb árú, mint a hasonló kaliberű termékek.

Régen egy 75 inches tévéért milliókat kértek el, most pedig ennek töredékéért is vásárolhatunk ilyen hatalmas készülékeket. A Medion most jelentette be, hogy érkezik a karácsonyi szezonra egy ilyen gigászi, ám egész kedvező árú televízió.

Ez a Medion Life X17572 amely 999 eurós áron, azaz 360 000 forintos áron kerül forgalomba Németországban. A hozzá hasonló tudású, méretű új, idei készülékek ára pedig itthon nagyjából 400 000-420 000 forint környékéről indul. Ennyi pénzért cserébe pedig nem is valami gagyit kapunk, hiszen 4K panel került bele felbontás felskálázással, és HDR támogatással kiegészítve. Ráadásul a tv az egyik legjobbnak-legfejlettebbnek számító Dolby Vision szabvánnyal is boldogul. Van benne okostévé rendszer, így a Netflix, a YouTube és a hozzájuk hasonló appok elérése megoldott. A hangrendszere az átlagosnál bikább, mert a két darab 15 wattos hangszóró mellett pakoltak bele egy szintén 15 wattos dedikált mélynyomót is.

Okés, a végeredmény nyilván nem lesz olyan, mint egy normális külső hangrendszeré, de az átlagos televíziókat e téren jó eséllyel bucira veri. A Medion itthon nem annyira ismert márka, de a cég termékei azért el szoktak jutni hozzánk is a webáruházaknak és az Aldinak köszönhetően. Ugyanis az alapvetően FMCG termékekre fókuszáló láncban árulják e tévéket is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!