Halálos paródiát kapott a Squid Game

„Igen, le vagyok égve, ez egy rohadt nagy szégyen, azt hiszem, játszanom kell a Squid Game -ben.” 

Angolul természetesen sokkal jobban hangzik, de így is elég szórakoztató az a mulatságos kis videoklip, amit a Saturday Night Live műsorában mutattak be. A Netflix (ami nemsoká árat emel)minden eddiginél sikeresebb sorozata, a dél-koreai Squid Game adja a környezetet, amiben Rami Malek, és Pete Davidson, mint két leégett vidéki srác úgy dönt, a halálos játékba nevezve próbál pénzhez jutni. Egy halom ismerős elemet láthatunk, így képviseltetik magukat a zöld számozott tréningruhák, amelyeket a versenyzők viselnek. A piros ruhás, fekete maszkjukon konzolok kontrollereinek jeleit viselő őrök, a hátborzongató Red Light, Green Light robot és az üveghíd.


https://youtu.be/vWdHPMhy270

Még a 212-es játékos (Han Mi-nyeo) is felbukkan, aki ugyanolyan zakkant a klipben, mint a sorozatban. A dal egyeseknek ismerősen csenghet, ami nem véletlen, hiszen a Branchez & Big Wet duó Turn Up On The Weekend című zenéjét használja. Az SNL verziójában Malek és Davidson a verseny realitásairól énekelnek, miközben végigmennek az ismerős díszleteken és játékokon. A Red Light, Green Light játékban pedig Davidson sikeresen elbújik a stábtag Chris Redd mögött, aminek nem lesz jó vége Redd számára, aki a szervátültetési szobában végzi. És miközben éppen eltávolítják egyes belsőségeit, azt énekli, hogy a szemét is kivették, de a legnagyobb poén nem ez. Hanem az, amikor a nyertes játékos hazatérve kinyitja a táskát, és…

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?