Reszkessetek betörők LEGO

Kevin nélkül nincs karácsony! Legalábbis van egy fura része az emberiségnek, aki így gondolja és ők most örök karácsonyt varázsolhatnak otthonukba, hiszen hamarosan megjelenik a Reszkessetek betörők LEGO szettje, amiből nem csak a McCallister família háza építhető meg, de a betörők furgonja és Kevin fára épített bunkere is.

A LEGO még 2020 nyarán jelentette be, hogy az ukrán Alex Storozhuk ötlete nyomán Ideas készletet készít a Reszkessetek, betörők! című klasszikusból. A LEGO 21330 Home Alone nevű csoda november 1-től lesz elérhető világszerte.

Jelenet a filmből 🙂

A ház 34x34x27 centis és a belsejében megrendezhetőek a kultikus film kulcsjelenetei is (lásd például a fenti képet). Így nem csak az összerakás jelenthet örömet Kevin McCallister rajongóinak, de a téli szünetben szuper kis házivideókon mutathatják meg, hogy hogyan tudták volna jobban megcsinálni ezt a filmet.

A készlet egy remek darab, de nem biztos, hogy mindenki karácsonyfája alatt megtalálható majd, nagyjából 90 000 forintos árának köszönhetően, de a fanatikus LEGO gyűjtők, vagy Reszkessetek betörők-rajongók számára kötelező lehet.

A készletről egyébként többet (sokkal többet) megtudhattok testvéroldalunk a Geeklife.hu cikkéből, ahol további képeket és érdekességeket találtok a karácsonyi szezon egyik tuti befutójáról. Jó szórakozást hozzá!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!