Egy sztárbefektető szerint ömlik majd a pénz a kriptopiacra

A befektetőhírességként ismert Kevin O’Leary azt mondja, hogy dollárbilliók ömlenek majd be a kriptopiacra. 

A celebként számontartott Kevin O’Leary, a híres befektető ismét hangot adott optimista nézeteinek, ami a kriptopiacot illeti. Azt is elárulta, hogy ő maga több kriptoeszközt tervez beépíteni a portfóliójába az idei évben.


O’Leary azt jósolja, hogy a várható globális hatósági szigor ellenére folyamatosan nő a kriptopénzek népszerűsége, és dollárbilliók ömlenek majd be a szektorba. Emiatt 7 százalékra emeli a befektetéseiben a kriptoeszközök arányát, vagyis több lesz neki ilyesmiből, mint aranyból.

Hangsúlyozta ő és a szakértők ugyanakkor, hogy fontos a szerteágazó befektetési stratégia, O’Leary legnagyobb befektetési alapja pedig konkrétan nem fektet kriptomegoldásokba, csak növekvő és nyereséges amerikai cégekbe. O’Leary saját tanácsa is az, hogy a befektetett pénz kevesebb mint 10 százaléka legyen kriptomegoldásban. Az óvatosabb szakemberek szerint ez már gigantikus kockázat, az arányt 5 százalék alatt kell tartani.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Pittsburgh Post-Gazette

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?