Az ebédszünetek alatt lett kriptomilliomos egy ápoló

Ebédszünetek alatt kezdett el állítólag bitcoinnal és más kriptovalutákkal kereskedni egy ápoló, végül milliomos lett. 

A Business Insidernek adott interjút egy 31 éves exápoló Omahában, Nebraska államban. Alapvetően a váratlan sikersztoriját osztotta meg, ami az otthoni hobbibefektetőket biztatja: kis szerencsével és idővel összejöhet a siker.


Josh Dorgan 2017-ben kezdte a történetét, amikor egy bitcoin még 2000 dollárt ért. Miután a médiában olvasott a kriptopénzről, további befektetések mellett döntött, és a kriptopénzekkel az ebédszünetekben kereskedett. Azt állítja, 2020-ban már 5 perc alatt keresett annyit, mint a munkájával egész nap. Végül felmondott, és egész nap kriptokereskedéssel foglalkozott.

Természetesen a befektetését nem csak kriptopénzek alkották, ezt újra és újra elmondják a befektetők, a portfólió 5, maximum 10 százaléka lehet az, az is csak akkor, ha játékpénzként tekint az illető az összegre. A bankhatóságok rendre figyelmeztetnek: az otthoni hobbibefektetők minden vagyonukat elveszíthetik az igen magas volatilitású kriptomegoldásokkal. Persze időnként vannak sikersztorik, ilyen ez a mostani is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?