Elon Musk az Apple nyolcezer forintos törlőkendőjén poénkodott

Elon Musk sem tudta szó nélkül hagyni, hogy az Apple nyolcezer forintot kér egy sima mikroszálas törlőkendőért. 

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója Twitteren jelentette be, hogy hamarosan új bolt nyílik Isztambulban. „Örülünk, hogy részesei lehetünk egy ilyen vibráló közösségnek, és alig várjuk, hogy üdvözölhessük vásárlóinkat ebben a gyönyörű üzletben” – írta Cook a tweetben.


A poszthoz persze rengeteg hozzászólás érkezett, még Elon Musk, a Tesla és a SpaceX atyja is megjelent a kommentelők között, igaz ő nem az új boltot méltatta, hanem poénkodott egy jót az Apple nemrég megjelent túlárazott kiegészítőjén. „Irány megnézni az Apple kendőt” – válaszolt Musk a bejegyzésre.

A poén az egészben, hogy Musk lelkes Apple-felhasználóként természetesen iPhone-ról küldte a kommentet, amit onnan derül ki, hogy a Twitteren automatikus látszik, ki milyen felültről, vagy telefonról használja a rendszert.

Az Apple kicsivel több mint egy hete dobta piacra hivatalos törlőkendőjét, amely puha, nem karcoló anyagból készült, és biztonságosan és hatékonyan tisztítható vele bármilyen Apple kijelző. Tehát lényegében éppen annyit tud, mint a többi, a közértben is kapható párszáz forintos változat, azzal a különbséggel, hogy ez lett az Apple hivatalos törlőkendője. Mindezért cserébe 7 990 forintot kér el a gyártó.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?