A Huawei bemutatta rúzst imitáló csomagolású, vörös színben érkező FreeBuds Lipstick fülhallgatót, amelynek nemcsak a külseje, de a belseje is rendben van. 

A vállalat bécsi sajtóeseményén Derek Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának közép-kelet-
európai, északi, kanadai és török régiójának elnöke ismertette a vállalat legfrissebb üzleti
eredményeit. Az előrejelzések szerint a Huawei idén megismétli a 2020-ban elért jó üzleti eredményeit. A vállalat idei árbevétele eddig 320,4 milliárd jüan, nettó nyereségrátája pedig 9,8%, ezen belül a fogyasztói üzletág bevétele elérte 135,7 milliárd jüant. Derek Yu hangsúlyozta, hogy a Huawei minden évben árbevételének több mint 10%-át kutatás- fejlesztésre fordítja, az elmúlt tíz évben ez az összeg meghaladta a 720 000 millió jüant.

Az eredmények ismertetése mellett a vállalat a a Huawei nova 9 és a Watch GT 3 mellett bemutatta a FreeBuds Lipstick névre keresztelt fülhallgatót is, amellyel elsősorban a női felhasználókat célozza meg a cég. Az élénkpiros, nyitott kialakítású, teljesen vezetéknélküli fülesek Bluetooth 5.2-vel csatlakoznak a telefonhoz, de mindamellett aktív zajszúréssel is el lettek látva.

huawei freebuds lipstick
Fotó: Huawei

A gyártó ígérete szerint a fülhallgató egyetlen feltöltéssel aktív zajszűrés mellett 2.5 órán át működőképes, de ezt az üzemidőt a töltőtokkal akár 17.5 órányi extra idővel is megtolhatjuk. A különleges kialakításnak azonban megvan az ára: a FreeBuds Lipstickért 249 eurót, azaz nagyjából 90 ezer forintot kér el a gyártó.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!