Kép: Celebrity News

Bill Murray neve összeforrt a Szellemirtókkal, pedig a színész sok más, nagy sikerű filmben is játszott. Most úgy néz ki, felbukkan a harmadik Hangya filmben. 

Bill Murray egyértelműen ikonikus figurája a filmgyártásnak, akiről elsőre mindenkinek a Szellemirtók ugrik be, de aztán sok más cím is. Ott van például a Műkincsvadászok, vagy éppen a Golfőrültek, Az Ember, aki túl keveset tudott, és a St. Vincent, illetve a Zombiland 2, amiben csak egy rövid, de annál szórakoztatóbb szerepben láthatjuk. Most pedig úgy tűnik, kipróbálja magát a képregényhősök világában is, hiszen vélhetően láthatjuk a Marvel fémjelezte Hangya következő részében. Legalábbis a színész nyilatkozata erre utal, hiszen a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak ezt mondta:

Tudja, nemrég forgattam egy Marvel-filmet. Valószínűleg nem mondom el, de mindegy is.

Bár azt nem mondta kifejezetten, hogy A Hangya és a Darázs: Quantumania lenne a film, ellenben egyértelműen utalt rá a következő mondataiban. Murray szerint sokakat meglep, amiért egy ilyen projektben részt vesz, de szerinte ez teljes mértékben érthető.

Kép: Esquire

A rendezőt nagyon megkedvelte, mert vicces, alázatos, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy rendezőtől el lehet várni. Murray a továbbiakban a “pompomlányos történetet, a “Bring It On-t” idézte, és “rohadt jó” filmnek nevezte. Márpedig a 2000-es filmet Reed rendezte, aki az első két Hangya-mozin is dolgozott, jelenleg pedig a harmadikat készíti. Bill Murray azt azért hozzátette, hogy annak ellenére egyezett ebbe bele, hogy szeretné a képregény-adaptációkat. Úgy fogalmazott, hogy a rendező jó srác, és most legalább ezt is kipróbálhatta, de nem hinné, hogy másodjára is szüksége lenne hasonló tapasztalatra. Tegyük hozzá, Murray már korábban is belekóstolt Marvel-projektekbe. 1975-ben, még a Saturday Night Live-ban eltöltött napjai előtt adta Johnny Storm, azaz az Emberi Fáklya hangját a Fantasztikus Négyes rádióműsorban.

A Hangya és a Darázs: Quantumania a tervek szerint 2023. július 28-án kerül a mozikba.