Kamerás okosórával támadna a Facebookból lett Meta

A Ray-Ban Stories mellé tartozó appban találták meg a képet a Meta okosórájáról, amelyen kamera is van. 

Most, hogy a Facebookból Meta lett, nem titok, hogy a cégóriás prioritása a metaverzum, továbbá az ehhez tartozó AR- és VR-megoldások. Ebbe a képbe pedig elég jól illenek a viselhető eszközök. De nem csak AR- és VR-headsetekről álmodik a Facebook, okosórán is dolgozik.


Ami azt illeti, a Facebook okosszemüvegének, a Ray-Ban Stories nevű megoldásnak az appjában találták meg a képet az okosóráról, amelynek a kijelzője mellett kamera is található.

A tippek szerint kapcsolat lesz a Ray-Ban Stories okosszemüveg és a rejtélyes okosóra között, mindkettővel lehet majd fotózni, videózni. Újabb szög a magánszféra koporsójába?

Megy a találgatás, hogy a titkos fotók mellett mire lehet jó egy kamera az okosórában. Valószínűleg a videohívásokra gyúrna rá a Meta. Mások szerint az egészségesen és az üzenetküldésen lesz a hangsúly, esetleg kontroller lesz az óra a Meta VR-headsetekhez. Belsős források szerint három generációnyi órán dolgoznak, az első jövőre jöhet.

Fotó: NBC, Bloomberg

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?