Íme egy számítógép, ami fióknak álcázza magát

Ugyan, ez csak egy íróasztal! – legyinthet a felületes szemlélő, de ennél sokkal többről van szó, hiszen a fiók valójában egy számítógép. 

Nem is olyan régen egy olyan számítógép házának a módosítását láthattuk, amely fotókon egy megszállott videojátékos szobájának tűnt. Aztán kiderült, hogy amit látunk, az valójában egy PC belseje, a megfelelő szögből és távolságból fotózva. Most pedig itt egy újabb alkotás, amire akár a „műalkotás” szót is lehetne alkalmazni. A negyedórás videóban látható, hogyan készül el egy olyan csoda, ami kívülről egy nem túlcicomázott íróasztalnak tűnik, de a fiókjában PC lapul. Már önmagában azt is nagyszerű dolog látni, ahogyan a mester bánik a fával, és ahogyan elkészül a ház. Aminek minden egyes furata, vájata, a legapróbb nyílásai is ott vannak, ahol lenniük kell.


Természetesen szokásunk szerint leírjuk azt is, hogy mi van a konfigurációban. ASUS 570X-F alaplap, AMD Ryzen 7 5800x processzor, Radeon RX 6800 GPU, 32GB (4 x 8GB) TridentZ Neo DDR4 3200 Mhz CL-16-18-18-38 RAM, 1TB NVMe, 2TB SSD, valamint egy Cooler Master SFX 650W táp. Ezekkel a felszerelésekkel egy olyan játékot, mint a Flight Simulator 2020, ultra beállítások mellett 65 °C-os processzor, és 58 °C-os GPU mellett lehet játszani. Egyébként akit nem érdekel az ilyesfajta számítástechnika, az asztalosmunkáról szóló első részt még neki is érdemes megtekinteni, mert nagyon szép, és látványos.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?