Egy elég király szolgáltatással bővül az Android TV smart platform. Jön a hivatalos Forma 1 app ezekre készülékekre, az összes szuper extrával.

A Forma 1 bejelentette, hogy hivatalos online streaming szolgáltatása elérhetővé válik az Android TV okostévé rendszereken. Azaz az ilyen platformra épülő televíziókon mindenféle egyéb eszköz bevetése nélkül futtatható az alkalmazás. Ennek keretein belül a néző válogathat a kameraállások között, állandó élő statisztikákat kap, megnézheti a betétfutamokat, és csomó egyéb extra tartalmat kap. Például belehallgathat az összes rádióadásba, illetve megnézheti, hogy mit falatoznak a pilóták vagy hogyan lazítanak a hétköznapok során.

forma 1 app

A Forma 1 online streaming 3 éve indult el, és a cég állítása szerint csak tavaly több, mint 70 millió ember vette igénybe a szolgáltatást. Ez a szám tovább nőhet, hiszen az Android TV a világ egyik legelterjedtebb okostévé rendszere, többek között a Philips, a Sony, a TCL és a Xiaomi is ezt használja bizonyos régiókban, így például Magyarországon is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!