Most már hivatalosan is lassan töltenek a Google csúcsmobiljai

Megerősítette a Google: 21 és 23 wattos töltéssel tankol fel a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro, a teljes töltés majdnem 2 óra. 

Egy ideje már elég sok helyen foglalkoztak azzal, hogy a Google Pixel 6 mobiloknak nem csak az ujjlenyomat-olvasója szörnyen lassú (még a napokban kiadott, váratlan javítás után is), hanem a töltése is. Miközben 60 és 120 wattos gyorstöltőkkel dobálóznak a kínai gyártók, jövőre már 200 wattos megoldásokat emlegetnek a szivárogtatók, a Google 30 wattos töltőt árul, külön. Azonban a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro nem töltenek ilyen gyorsan sem.


A különböző tesztelők méréseit maga a Google is megerősítette végül, a két készülék 21 és 23 wattal tud tölteni, feltéve, hogy a gyári, 30 wattos töltőt megveszi valaki. A hivatalos indoklás miatt erre az akku élettartamának megnövelése miatt van szükség, ahogy arra is, hogy a töltés 80 százalék fölött még jobban belassuljon.

A Google szerint az 50 százalékos töltöttséget 30 perc alatt lehet elérni a gyári töltővel, a 80 százalékot egy óra alatt. A teljes töltés azonban 1 óra 50 percet vesz igénybe.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: BGR, Screenrant

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?