Zsúfolásig nyomhatja a Xiaomi kínálatát a Redmi 10 2022

Néhány hónapja futott be a Redmi 10, de a jelentések szerint hamarosan itt a Redmi 10 2022. 

Bár a többség a Xiaomi mobilos részlege kapcsán már a Xiaomi 12 szériát várja, a gyártó ettől függetlenül ontja az újabb és újabb készülékeket a piacra, és már a márka rajongói számára is nehezen követhető a kínálat, hiszen a Xiaomi, Redmi és Poco márkák között is gyakran átcímkéz készülékeket az óriás.


Most pedig a Redmi 10 2022 érkezésére derült fény, pedig csak pár hónapja érkezett meg a Redmi 10. Ez valószínűleg a Redmi Note 8 2021 mintáját követné, bár az két évvel az előd után futott be, új chippel és frissített Bluetooth-szal.

A Redmi 10 viszont idén augusztusi készülék, így elég korán érkezik meg a frissített kiadása, feltehetően 5G-vel, új chippel. A gyártó kínálata régiónként egyébként is elég eltérő, továbbá a megjelenések ideje sem azonos, így mindenképp érdemes körültekintően tájékozódni egy-egy modellről.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Phandroid

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?