Kép: Yahoo

Egy kihajtható telefon lett az idei Black Friday legnagyobb érdeklődésre számot tartó darabja, de nem a több százezer forintos szegmensből. 

Mostanság, ha valaki azt hallja, hogy kihajtható telefon, akkor olyasmik jutnak eszébe, mint a Samsung Galaxy Z Fold 3, vagy éppen a Microsoft Surface Duo 2. Az Amazon kínálatában azonban az idei Black Friday alkalmával bár kihajtható telefon lett a legkeresettebb az elektronikai cikkek között, de messze nem az előbb említett modellek. Sokkal inkább az LG Classic Flip, amihez 20 dollárért (jelen pillanatban 6 550 forint) lehet hozzájutni.

Kép: Amazon

Mint látható, egészen a kétezres évek közepére repít vissza a készülék, hiszen akkoriban volt óriási divata a kihajtható telefonoknak. Főleg a filmekben, ahol mindenkinek ilyen volt, és szinte egyáltalán nem lehetett másfajta mobilt látni a szereplőknél. Ugyanakkor az LG eszköze mégsem teljesen buta, hiszen Android rendszer dolgozik a 2,8 hüvelykes QVGA kijelző alatt. Processzora 1,1 GHz-es és négymagos, kamerája 2 megapixeles, belső memóriája pedig 8 GB, ami Micro SD-vel 32-re bővíthető.

Kép: Total Wireless

Van még neki FM rádiója, ami napjainkban egyáltalán nem alapértelmezett, illetve 4G/LTE kapcsolattal csatlakozik a mobilhálózatra. Akkumulátora 1470 mAh, amivel a felhasználó hat órán keresztül beszélhet folyamatosan. Tulajdonképpen azt lehet mondani, hogy nagyjából azt a korszakot hozza vissza, amikor egy telefon 80 százalékban telefon volt, és csak a maradék 20-ban fényképezőgép, vagy pici laptop netezésre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!