Elérhetővé vált a Spotify sokak által várt funkciója, amellyel a dalok mellett immár a dalszöveget is megtalálják a felhasználók. 

A Spotify a világ legnagyobb zene-streamelő szolgáltatása, amelyen elképesztő sok új zene jelenik meg naponta, ám ennek ellenére is akadnak még olyan apróságok, amelyeket a felhasználók hiányolnak a platformról. Az egyik ilyen a dalszöveges funkció, amely többszöri próbálkozás és tesztelés után most végre mindenki számára elérhetővé vált, méghozzá az előfizetéses és az ingyenes felhasználók számára egyaránt.

Az androidos és iOS eszközökön, illetve asztali alkalmazásokban, konzolokon és okostévéken is elérhető szolgáltatás nem mindegyik dalnál lesz elérhető, ám a Spotify azt ígérte, hogy a dalok többségénél látni fogjuk majd a szöveget. Az újdonságot fokozatosan vezetik majd be, épp ezért érdemes frissíteni az alkalmazásokat, és néha-néha ránézni, hiszen előbb-utóbb minden felhasználóhoz eljut a dalszöveges funkció.

Nem ez ugyanakkor az egyetlen változás, amit a Spotify az elmúlt napokban bejelentett. Adele kérésére a zeneszolgáltató úgy döntött, kikapcsolja a véletlenszerű lejátszás gombot az albumokon belül annak érdekében, hogy a zeneszámokat a meghatározott sorrendben hallgassák a felhasználók. Az énekesnő azért kérte erre a Spotify-t, mert legújabb, 30 című lemeze egy történetet mesél el, amely saját elmondása szerint csak akkor jön át igazán, ha a zeneszámokat a megfelelő sorrendben hallgatják.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!