Kép: Techeblog

A Mr. Beast nevű YouTuber az eredeti díszletekkel, és ruházattal, küldte “halálba” a 456 játékost, hogy a végén valaki közel félmillió dollárt nyerjen. 

Nem szeretnénk spojlerezni, ám azt talán még azok is tudják, akik nem nézték meg a sorozatot, hogy a fősodor szerint 456 játékos küzd halálos megmérettetésekben egy halom pénzért, de a végén csak egyvalaki marad életben. A Netflix eddigi legnagyobb durranása lett a sorozat, ami nem kerülte el Jimmy Donaldson, vagy másnéven Mr. Beast figyelmét sem, aki fogta magát, és lejátszotta élőben a sorozatot. Most is 456 versenyző küzdött az “életéért”, és a végén az egyetlen, aki állva maradt, 456 000 dollárral gazdagodott.

Érdekesség, hogy a projektet nem csupán a nyertesnek járó 465.000 dollár terhelte, mivel a teljes költség 3,5 millióra (1,15 milliárd forint) rúgott. Ám figyelembe véve, hogy Mr. Beast elég komoly pénzeket húz a YouTube megtekintésekből, és videója már most a 30 milliós nézettség környékén jár, vélhetően akár még megtérülő befektetésnek is tekinthető. Aki egyébként kérdően vonja össze a szemöldökét, hogy mégis ki a fene ez a fickó, annak néhány információ. Jimmy Donaldson még a 24-ik életévét sem töltötte be, de már irgalmatlan bevételei vannak a videózásból, de az így keresett összegekből rendszeresen jótékonykodik is. Volt olyan videója is, ami abból állt, hogy elszámol 100 000-ig, de erre szokás mondani, hogy “lehet utána csinálni”.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!