Edge böngészővel még jobb lesz a felhős játék

Egy új funkció a vizuális minőséget fokozza az Xbox Cloud Gamingen, de csak a Microsoft saját Edge böngészőjében. 

A Microsoft a napokban fedte fel, hogy az Xbox Cloud Gamingért felelős divízió az Edge böngészőn dolgozó fejlesztőkkel együtt tovább javítaná a felhős játék élményét, a Microsoft böngészőjén belül. Egy exkluzív, kizárólag az Edge-ben elérhető optimalizációról beszéltek, ami a vizuális minőséget fokozza a felhőből érkező játékstreamek során.


A Clarity Boost funkció az Edge Canary buildbe már be is került, és kliensoldali skálázási javítással fokozza a vizuális minőséget a játék alatt. Az Xbox Games Pass előfizetői már tesztelhetik az újítást, ha letöltik az Edge Canary verzióát. A többi felhasználóhoz jövőre ér el a funkció.

Aki addig nem szeretne várni, és előfizető, az az Edge Canary letöltése után az xbox.com/play oldalon jelentkezhet be, és indíthat játékot. Ezután már csak engedélyezni kell a menüben a Clarity Boost opciót.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Microsoft

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?