Kiszámolták, mennyit fizetnének ma a házukért Simpsonék

A Garretts Real Estate Group ingatlancég kiszámolta, mennyit ér a Simpson család kertes háza Springfield képzeletbeli városában. 

A Simpson család című nagysikerű amerikai rajzfilmsorozat 1989-ben indult világhódító útjára, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Az öttagú família a popkultúra megkerülhetetlen része lett, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a készítők híresen jól nyúltak hozzá a közéleti témákhoz, sőt nem egy esetben jósoltak meg nagy eseményeket a világban. Hogy csak néhányat említsünk: az autocorrect és az okosóra megjelenése, a Higgs-bozon egyenlet, Donald Trump elnöksége, vagy hogy a Disney bekebelezi a 20th Century Foxot.


A Garrets Real Estate Group szakértői most arra keresték a választ, mennyiért lehetne ma hozzájutni Homer, Marge, Bart, Lisa és Maggie házáért, ha nem egy fikcióról lenne szó, és eladósorba kerülne. A család egy kétszintes, négy hálószobás, 2 és fél fürdőszobás otthonban lakik, amely 1989 előtt épült, és kerttel együtt körülbelül 2200 négyzetméter alapterületű lehet. A becslések szerint ma egy ilyen paraméterekkel rendelkező ingatlan értéke körülbelül 449 900 dollárba, azaz nagyjából 147 millió forintba kerülne a piacon.

simpson háza mennyit ér
Fotó: New York Post

A Simpson család a filmtörténelem valaha volt, leghosszabb ideig futó és legtöbb epizódból álló sorozata, a Fox idén rendelte be belőle a harmincharmadik és harmincnegyedik évadot.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?