Életveszély: Radioaktív, „5G elleni védelmet” kínáló nyakláncot és karkötőt árulnak

A holland nukleáris biztonsági és sugárvédelmi hatóság olyan termékeket talált, amelyek súlyosan károsíthatják az egészséget. Ilyenek például az 5G elleni védelemmel kecsegtető gagyi ékszerek.

Az 5G-ben rengeteg cégnek hoz pénzt, például azoknak, amelyek boszorkányságként hirdetik, és különféle babonás eszközöket kínálnak ellene. Az Energy Armor márkanév alatt forgalmazott termékek egy része is ilyen, a bibi velük csak az, hogy súlyosan károsíthatják az egészséget. A holland nukleáris biztonsági és sugárvédelmi hatóság (ANVS) állásfoglalása szerint a cég nyakláncai, karkötői és alvómaszkjai káros ionizáló sugárzást bocsájtanak ki magukból, ami radioaktív szennyezettségű anyag használatára vezethető vissza, ez pedig roncsolhatja az élő szervezeteket.


5g radioaktív

A szervezet azt is megállapított, hogy a Magnetix Wellness márkájú gyerekeknek szánt karkötőről is kiderült, hogy radioaktív. Az ANVS közleményében azonnal megtiltja a termékek árusítását, és felhívja a figyelmet arra, hogy akinek a birtokában van egy ilyen eszköz, az azonnal helyezze biztonságos helyre, és várja meg a hivatalos utasítást azzal kapcsolatban, hogy hova és milyen formában kell elküldenie.

Azért ez is egy új szint, pláne, hogy az Energy Armor konkrétan ellopta az Electronic Arts nevű játékfejlesztő cég logóját.

 

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?