Visszahallgathatóvá válnak elküldés előtt a WhatsApp hangüzenetei

Még az elküldés előtt meg lehet hallgatni majd a hangüzeneteket, ez sokaknak lehet hasznos újítás a WhatsApp üzenetküldőben. 

A WhatsApp üzenetküldőben továbbra is elég népszerűek a hangüzenetek, és ellentétben a Facebook Messengerrel, itt nincs időbeli korlátozás sem. Ráadásul azt is lehet látni, hogy meghallgatták-e a hangfelvételeket, vagy éppen módosítható ezek lejátszási sebessége.


Most újabb fejlesztés érkezik: ezentúl az elküldés előtt meghallgathatóvá válnak a hangüzenetek. Ehhez szokásos módon fel kell venni a hangot: a mikrofon ikonját lenyomva tartani, majd felcsúsztatni. A stop gomb megnyomása után megjelenik az előnézeti opció, majd lehet is küldeni.

A Meta másik két nagy appja, a Facebook Messenger és az Instagram a közös alapok ellenére ezt a funkciót nem támogatja, bár felvétel közben kilőhető a mikrofon, elkerülendő a folyamatos megállásokat. A WhatsApp újítása úton van Androidon és iOS-en is a felhasználókhoz.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: ConnectSafely

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?