Fejlődött a OnePlus olcsó vezeték nélküli fülhallgatója

Aktív zajszűrést és hosszabb üzemidőt hozott magával a OnePlus Buds Z2 vezeték nélküli fülhallgató, tűrhető áron. 

A OnePlus a tavalyi, olcsó Bud Z vezeték nélküli fülhallgató utódját immáron hivatalosan is bejelentette. A Buds Z2 dizájnra semmit nem változott, ellenben ez a modell már aktív zajszűrést is kínál.


Ezen felül az olcsó OnePlus fülhallgató hosszabb üzemidőt is hozott: a gyártó 5 órát ígér aktív zajszűrés mellett, 7 órát anélkül. Ennyire képes a két darab 40 mAh-s akku. A töltés 10 perc alatt lezajlik USB-C-n keresztül, a tok pedig egy 520 mAh-s akkut rejt magában az utántöltésekhez.

Van olyan mód is, ami egy pillanatra elvágja az ANC-t, így a külvilág zajai hallhatóvá válnak. Ideális közlekedéskor. A Buds Z2 ugyanazokat a 11 mm-es dinamikus meghajtókat kapta egyébként, mint a Buds Pro. Sajnos az integráció most is kizárólag OnePlus mobilokon ideális, ellenkező esetben a HeyMelody appra is szükség van. A termék ára 99 euró, jövőre feketében is elérhető lesz.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: OnePlus

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?