A Microsoft is visszamondta a 2022-es CES-t

Egyre több nagyvállalat dönt úgy, hogy nem vállalja a személyes jelenlétet a 2022-es CES kiállításon, most éppen a Microsoft jelentette be, hogy nem lesz jelen személyesen az eseményen. 

A koronavírus omikron variánsának gyors terjedése miatt már több techcég is lemondott a személyes jelenlétről, olyan cégek is, mint a Google, az Nvidia, a Meta, a Twitter, a Pinterest, a Lenovo vagy épp a T-Mobile. Legújabban a redmondi óriás közölte a szervezőkkel, hogy a járvány miatt csak virtuálisan képviselteti magát az év legnagyobb techeseményén.


2021-ben ugyan teljesen digitálisan tartották meg a CES-t, most a szervezők előzetesen úgy ítélték, hogy az egészségügyi helyzet nem követeli meg a korlátozásokat, tehát az idei, január 5–8. között megrendezésre kerülő esemény személyes jelenléttel is megtartható lesz.

Bár a kiállítás szervezői továbbra is úgy ítélik, hogy biztonságos a rendezvény, egyre több nagyvállalat hátrált ki az esemény mögül, és többen is jelezték, hogy szoros figyelemmel követik a járvány alakulását, és annak megfelelően fognak dönteni a személyes jelenlétükről.

A Las Vegas-i székhelyű Consumer Electronics Show (röviden CES) hosszú évek óta a világ legnagyobb tech rendezvénye, a nagyvállalatok mellett több száz startup itt mutatja be a világ legfontosabb kihívásaira kínált megoldásait.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?