Az ASUS is elindította az Android 12-t

A ZenFone 8 és a ZenFone 8 Flip modellekre már kiküldte az Android 12-t az ASUS, hamarosan újabb modelleket frissít. 

Szokás szerint annyira azért nem sietik el az Android főrendszer-frissítését a gyártók, magyarán az Android 12 elég lassan válik elérhetővé. A Samsung még 2022-ig a legtöbb prémium eszközére elindította a csomagot, a legutóbbi modellekre a OnePlus is, bár ott elképesztően sok volt a hiba. A Xiaomi az első negyedévben aktivizálja magát, az ASUS pedig most, a napokban indította el a ZenFone 8 és a ZenFone 8 Flip modellekre az Android 12-t.


Első körben csak konkrét modellekre, a ZS590KS és a ZS672KS megjelölésű készülékekre érkezik a végleges firmware. A frissítés feltétele továbbá a legutóbbi Android 11-es verzió is. Ebben az esetben 1-2 héten belül mindenkihez eljut majd az Android 12, persze a manuális flashelés a haladók számára már most megoldható.

Legközelebb az Android 12-t a ROG Phone 5, ROG Phone 5S, ROG Phone 3 és ZenFone 7 modellekre teszi elérhetővé az ASUS, az első kettőre az első negyedévben, a többire az első félév során.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Anandtech, DigitalTrends

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?