A Twittert másolja a TikTok legújabb funkciója

A TikTok már teszteli az új funkciót, amelyhez a Twitter retweet megoldása adta az ötletet. 

A TikTok már megszokhatta, hogy a közösségi médiás oldalak előszeretettel másolják le az oldal népszerű funkcióit, hogy a rövid, zenékkel felturbózott alapötletről már ne is beszéljünk. Most azonban a TikTokon a sor, hogy elcsenjen egy számára szimpatikus ötletet.


A Twitter népszerű retweet funkciójáról van szó, amely alapján a rövid videós platform már el is kezdte kifejleszteni saját megoldását, amelynek segítségével a felhasználó azonnal megoszthatná a tartalmat a saját követőivel a For You feedben. A TechCrunch beszámolója szerint a cég már teszteli a Repost nevű gombot, ám egyelőre csak a For You hírfolyamba kerülnek bele a megosztások, a felfedezés szekcióba nem.

Hogy az újdonság, mikor válik mindenki számára elérhetővé, arról egyelőre nem tudni, egyelőre a felhasználók egy szűk köre érheti csak el.

tiktok twitter
Fotó: TechCrunch/ TikTok screenshot

Néhány napja a Twitter is lecsapott a TikTok egyik funkciójára, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók fotóval vagy videóval is reagáljanak egy tweetre, mindezt úgy, hogy azt a bejegyzést is megjelenítik, amelyre az adott reakció készült. A TikTok reakcióvideóira hajazó Tweet Takes ugyanúgy megjelenik a fő idővonalon, mint bármely más tweet, de jól körül határolható formában, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, hogy nem egy tipikus retweetről van szó.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?