Elon Musk űrhajója is feltűnik Katy Perry új klipjében

Katy Perry legújabb űrtémájú videóklipjében Elon Musk holdra szánt Starship űrhajója is felbukkan, legalábbis egy, az űrhajúra nagyon emlékeztető, kicsinyített modell képében.   

Az amerikai énekesnőről köztudott, hogy jóban van a SpaceX-szel és Elon Muskkal, és az űrtéma is közel áll a szívéhez, nem ez ugyanis az első alkalom, hogy ilyen témájú videóklip készül a dalaihoz. Legújabb, „When I’m Gone” című futurisztikus klipjében a SpaceX újgenerációs űrhajóját szúrták ki a rajongók, bár értelemszerűen nem a valódi, hanem egy, a járműre nagyon hasonlító jármű látható a felvételen.


Ha ez még nem volna elég, az énekesnő mellett a Boston Dynamics híres robotkutyája is felbukkan, ráerősítve arra a feltételezésre, hogy valóban a SpaceX jelenleg is fejlesztés alatt álló űrhajójára szerettek volna utalni a készítők. Köztudott ugyanis, hogy a sokak által ismert robotkutya, Spot teljesít szolgálatot a SpaceX texasi kilövőállomásán, a robbanások után velük vizsgáltatják át a helyszínt, ahol veszélyes, emberre ártalmas anyagok is lehetnek. Bár hivatalosan nem erősítették meg, hogy az űrhajó valóban a Starship mintájára készült, az utalások elég egyértelműnek tűnnek.

Musk tervei szerint 2024-ben indulna az első Starship-hajó a Holdra, majd később ez lenne az a szerkezet, ami a Marsra is elszállítaná az embereket.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?