Európába érkezett a DJI mini drónja

Európában is megrendelhető lett mostanra a DJI Mini SE névre keresztelt igen kompakt drón. 

A DJI még tavaly nyáron mutatta be a Mini SE névre keresztelt kompakt drónját, amely 2.7K-s kamerát és 3-tengelyes gimbalt kínál. Eleinte csak bizonyos piacokon tették ezt elérhetővé, most viszont hosszú idő után Európában is megrendelhetővé vált a termék.


A DJI jelenleg 319 eurót kér ezért az EU területén. A Fly More Combo csomag nem minden országban jár hozzá, van ahol pedig feláras. Ebben három akkumulátor, kétirányú töltő és hordozótáska található, egyéb kiegészítők mellett.

A DJI azt ígéri, hogy az EU területén február 28-án kezdik meg a kiszállításokat. Érdekes módon az Amazon raktárait már feltöltötték, ott a héten indulnak a szállítások. Aki esetleg Mini SE drónt venne, az vegye figyelembe, hogy a DJI a várakozások szerint már áprilisban bemutatja a Mini 3-at, ez pedig lentebb nyomhatja a Mini SE árazását is.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: DJI

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?