Aranyozott QR-kódot lő az iPhone 13 Pro hátlapjára a Caviar

Gyakorlatilag egy digitális aláírás a 18 karátos aranyozással az iPhone 13 Pro hátlapjára rakott QR-kód. 

Manapság sok helyen meg kell adni az adatainkat. Mi lenne, ha lenne egy QR-kódunk a mobil hátlapján, amit beszkennelve minden láthatóvá válik a másik fél számára? Ezt találta ki a Caviar, de, hogy a dolog passzoljon az orosz luxuscég kínálatához, nem egy sima QR-kódról van szó.


Az Apple iPhone 13 Pro mobilok átalakított változatának hátlapjára ugyanis a QR-kódot 18 karátos aranyból készítik. A tartalma mutathat névjegykártyára, weboldalra, közösségi oldalra vagy bármi másra.

A Digital Signature széria három szintet képvisel, a PVB titán alapverziónál csak a QR-kód van aranyból. A QR Matrix már aranyból készült motívumokat kínál, az új Mátrix-film mintájában. A legdrágább a Golden Card, amely majdnem teljes egészében aranyból készült. Míg az alapár 6220 dollár, a top ajánlat már 35 ezer dollárnál is drágább. Az 1 TB-os tárhely felára még 1000 dollár.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Caviar

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?