Már rendelhető a Xiaomi 4K-s TV Stickje

Android TV 11-et és Google Asszisztenst támogató távirányítót ígér a Xiaomi TV Stickje, a 4K-n felül. 

Némi időbe telt, de végül a Xiaomi piacra dobta a Xiaomi TV Stick 4K tévéokosító kütyüjét. Szokás szerint egyelőre nagy online áruházból szerezhető be, konkrétan az AliExpressről. A rendeléskor érdemes vigyázni az esetleges költségek miatt, hogy európai országból szállítják-e a terméket.


A TV Stick 4K egyébként Amlogic S950Y4 chipre épít, ami 4K-támogatást nyújt, további kezeli az AV1 és VP9 kodekeket és a Dolby Atmos, Dolby Vision szabványokat. Négy ARM Cortex-A35 processzormag és egy Mali-G31 MP2 GPU jellemzi a chipet.

A gyártó azt mondja, gyárilag Android TV 11-et futtat az eszköz, ami Amazon Prime Video, Netflix és YouTube appokkal előretelepítve érkezik. A távirányítón az előbbi kettőhöz külön gomb van, de akad a Google Asszisztenshez is. Aki pedig ennyivel nem elégszik meg, az Android TV 11 miatt a Google Play Áruházban is válogathat.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Xiaomi, AliExpress

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?