Ennyivel lesz drágább az Amazon Prime

Négy év után először emeli szolgáltatásainak árát az Amazon Prime, az Egyesült Államokban havonta mintegy két dollárral kell többet kicsengetniük az előfizetőknek. 

Ugyan az Amazon Prime Video kínálata egyelőre még elmarad a Netflixtől és a HBO Gótól (hamarosan HBO Max), az itthon is elérhető szolgáltatás az elmúlt években jelentősen felfejlődött, egyebek mellett olyan világklasszis címeket hoztak el, mint a szuperhőst műfajt teljesen kifacsaró The Boys vagy a Robert Jordan azonos című regényfolyama alapján készült Az Idő Kereke. És akkor még nem is említettük, hogy idén szeptemberben érkezik a csillagászati költségvetésből készült A Gyűrűk Ura sorozat, vagyis a Lord Of The Rings: Rings Of Power, és nem túl meglepő módon, a streamingszolgáltató legismertebb és legnézettebb sorozata, a már említett The Boys is megkapja a maga spin-off sorozatát.


Mindezeket figyelembe véve, már nem is tűnik annyira ördögtől valónak a drágulás. Az előfizetés havi díja a tengerentúlon 2 dollárral emelkedik, ami azt jelenti, hogy mostantól 14,99 dollárba, átszámítva 4600 forintba kerül egy hónap, az éves előfizetésért pedig 20 dollárral kérnek többet, tehát összesen 139 dollárt, nagyjából 43 ezer forintot kell kifizetni érte.

Egyelőre annyit tudunk, hogy Amerikában drágulnak az előfizetések, ám valószínű, hogy előbb-utóbb ez a hazánkban elérhető Prime Video árait is érinti majd. Ezért a szolgáltatásért itthon jelenleg 1890 forintot kell kicsengetni, de akciósan 899 forintos havi előfizetési díjjal is hozzá lehet jutni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?