HIVATALOS: Megvan, mikor indul a HBO Max Magyarországon, és az is, mennyibe fog kerülni

A múlt heti sajtóinformáció igaznak bizonyult, március 8-án debütál Magyarországon a WarnerMedia népszerű streamingszolgáltatója, az HBO Max. 

A Media1 nem hivatalos forrásra hivatkozva írta meg, hogy Magyarországon és több régiós országban – köztük Szlovákiában, Horvátországban, Csehországban és Lengyelországban – 2022. március 8-án érkezik a WarnerMedia HBO Max nevű internetes streamingszolgáltatása, amely a szintén nagy népszerűségnek örvendő HBO Go-t váltja itthon.


Ugyan a HBO Magyarország sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta akkor a híreket, a mai napon hivatalosan is megerősítette az érkezés pontos dátumát, továbbá fontos információkat is közölt a streamingszolgáltató bevezetésével kapcsolatban. Kiderült például, hogy a havidíj 2390 forint lesz, ám aki az első hónapban, azaz március 8. és március 31. között regisztrál, az 1590 forint/ hónap kedvezményes áron élvezheti a streamingszolgáltató tartalmait. Az előfizetéshez továbbra is öt felhasználó profil jár majd, és három különböző eszközről streamelhetjük egyszerre.

hbo max magyarországon
Fotó: HBO Max Magyarország/Facebook

Az amerikai video on demand szolgáltatás fokozatosan érkezik az európai kontinensre: tavaly októberben Svédországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Spanyolországban és Andorrában debütált, 2022 elején a kelet-európai országokban és Portugáliában, az év második felében pedig hét másik államban, köztük Hollandiában és Görögországban vezetik be.

A HBO Max kínálatába olyan sokat ígérő címek érkeznek 2022-ben, mint a Robert Pattinson-féle Batman, a Black Adam vagy a  a Legendás állatok: Dumbledore titkai.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?