Kiszivároghatott a Hogwarts Legacy megjelenési dátuma

Kellemes hírek bukkantak fel a Hogwarts Legacy-vel kapcsolatban, egy oldal szerint ugyanis nem kizárt, hogy a Harry Potter univerzumban játszódó játék már szeptemberben megjelenik. 

Ahhoz képest, hogy immár közel másfél éve tudjuk, hogy érkezik egy nyílt világú Harry Potter-kalandjáték, még jelen pillanatban is nagyon keveset tudunk a varázslós játék részleteiről, egyebek mellett arról sincs hivatalos információ, hogy mikorra várható az érkezése. Habár a kiadó a bejelentéskor 2021-re ígérte a megjelenést, végül 2022-re csúsztatták a premierdátumot, arra hivatkozva, hogy a lehető legjobb élményt akarják nyújtani a Harry Potter-rajongóknak.


A rajongók pedig azóta is csak arra várnak, hogy kapjanak egy megjelenési dátumot, amit kész tényként tudnak kezelni, ám míg ez be nem következik, maradnak a szivárogtatóktól érkező hírmorzsák, amiket – mint jól tudjuk –, nem lehet mindig készpénznek venni. A minap is érkezett egy ehhez hasonló hír, amely azt sugallja, hogy már nem kell sokat várni az ambiciózus játékra.

A J. K. Rowling írásait népszerűsítő The Rowling Library szúrta ki, hogy a játékhoz kapcsolódó, kulisszatitkokat is felvonultató könyv, a The Art and Making of Hogwarts Legacy a tervek szerint szeptemberben 6-án jelenik meg, így adja magát a dolog, hogy ekkortól, vagy valamivel a könyv megjelenése előtt maga a játékot is elérhetővé tegyék. Érdekesség, hogy korábban az AccountNGT nevű, egyébként megbízhatónak mondható szivárogtató is arról számolt be, hogy szeptemberben érkezik a játék, az új trailerre pedig február vagy március környékén lehet számítani.

Persze mindez egyelőre még csak találgatás, ám az tény, hogy két egymástól független forrás állítja ugyanazt, ami talán azt is jelentheti, hogy valóban már az ősz első hónapjában játszhatunk az előzetes alapján valóban lenyűgözőnek tűnő Hogwarts Legacy-val.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?