Négy kütyüvel is elbánik a szupererős powerbank

Az Apple MagSafe technológiáját is támogatja továbbá az EXCITRUS 20 800 mAh-s powerbankje. 

Manapság már nem nehéz nagy powerbanket találni, inkább a minőséggel lehet gond. Az EXCITRUS azt ígéri, hogy a 20 800 mAh-s akkumulátora olyan minőségi, hogy éveket is kibír. Sötétzöld szövetborítást kapott a termék, apró kijelzővel.


A powerbank támogatja az Apple MagSafe vezeték nélküli töltését és mágneses rögzítését, 10 wattos teljesítmény mellett. A MacBookokat, laptopokat és okostelefonokat USB-C-s vezetékes úton 100 watton lehet tölteni (PD). Egyszerre négy eszköz is töltheti, ilyenkor két USB-C, egy USB-A és a vezeték nélküli pad áll rendelkezésre.

USB-C-n 65 wattos PD töltés jön össze, de az Apple Watch és a vezeték nélküli fülhallgatók alacsony teljesítmény mellett is tölthetőek a 8-szintű biztonsági rendszerrel ellátott termékkel. Az EXCITRUS PD100W powerbank 113 x 222 x 48 mm-es, 480 grammos, így igen hordozható, méreteit és funkcióit is figyelembe véve.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: EXCTIRUS

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?