Nem tölt normálisan a telefonod? Állandóan kicsúszik a kábel? Nem látja a gép a mobilt? Ez a megoldás!

Iszonyú idegesítő, ha valami gond támad az USB csatlakozóval, pedig egyszerűen, és villámgyorsan orvosolható ez a probléma, és nem is kerül semmibe!

Amíg az ember nem találkozik ezzel, addig nem is gondolná, hogy mennyire iszonyatosan, agydurrantóan idegesítő, ha valami probléma akad az USB csatlakozóval. Előfordulhat, hogy hiába dugjuk be a kábelt, az folyton kicsúszik, emiatt állandóan megakad a töltés. Ráadásul az energia is SOKKAL lassabban csordogált át, így tovább tart maga a töltési folyamat. És mindennek a tetejébe még a számítógéppel történő kapcsolattartás is problémássá válik, hiszen hiába dugja rá a telót a gépre, az egyszerűen nem látja a mobilt.


telefon töltés probléma
E probléma gyakori, de szerencsére van rá megoldás. Az esetek túlnyomó többségében a hátterében az áll, hogy valamilyen szennyeződés kerül az USB porthoz, tapad rá a csatlakozóra, vagy akad be oda. Nem érdemes nekiállni házilag egy tűvel vagy késsel megműteni, mert akkor könnyen szétbarmolhatjuk az érzékeny alkatrészt. Érdemes levegővel megpróbálni kifújatni a koszt, én konkrétan elvittem a Samsung márkaszervízbe, a Westendbe a telefonom, és ott egy pillanat alatt megoldották a problémát, ráadásul teljesen ingyen. Azóta a hiba teljesen megszűnt, és bár szegény telkó már nem olyan, mint új korában, de a töltés és az adatátvitel végre megint tökéletesen működik, és nem is csúszkál ki a kábel.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?