Még több androidos mobil kaphat dinamikus témákat

A Samsung, Xiaomi, Oppo, OnePlus, Vivo, Realme és Tecno is támogatja majd a jövőben az Android 12 dinamikus témakezelését. 

Az Android 12 egyik sajátossága a dinamikus témakezelés: a háttérképhez passzoló színeket alkalmaz a rendszer a kezelőfelület összes elemén, a Material You témaszínező motorral. A dolog igazából exkluzív a Google Pixel mobiljain, bár a Samsung a One UI 4-ben visszafogottabb kiadásban átvette a funkciót.


Most kiderült, hogy végül a Samsung, a Xiaomi, az Oppo, a OnePlus, a Vivo, a Realme és a Tecno rendszereibe is megérkezik majd Android 12-n a dinamikus témakezelés, de senki nem árulta el, hogy pontosan mikor. A Google azért megmutatott már néhány androidos készüléken, amelyen a Gmail az új színkezeléssel működik.

Elárulták azt is, hogy a Google több gyártóval dolgozik együtt azon, hogy a teljes androidos rendszerben ugyanúgy működjön a dinamikus színezés. Legutóbb arról is lehetett hallani, hogy a Google állítólag minden Android 12-vel megjelenő mobil esetében kötelezővé tenné a funkciót.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Google, NextPit

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?