Zokognak a pénztárcák: Brutális áron jön a Sony A95K QD-OLED tv

Tudtuk, hogy drága lesz, de azt nem gondoltuk volna, hogy ENNYIRE. Viszont állítólag a Sony A95K képminősége gyilkosan jó.

Mi is beszámoltunk arról, hogy a Sony a világon elsőként mutatott be kvantumpontos OLED, azaz QD-OLED panellel szerelt televíziót. Ez a Sony A95K, amelyet néhány szerencsés már látott élőben, és állításuk szerint a képminőség félelmetesen jó. A kontraszt végtelen, a fényerő hatalmas, és a színek természetesek, ragyogóak.


sony a95K QD-OLED
A termék támogatja a nagy dinamika tartományú tartalmak megjelenítését, és megkapta a cég saját, mesterséges intelligenciára épülő kognitív képfeldolgozó chipjét, amely állítólag azt is képes kitalálni, hogy merre néz a felhasználó. Ez mind szép és jó, viszont a Google TV okostévé platformot használó termék a hírek szerint félelmetesen drága lesz. Az 55 inches verziójáért 3000 dollárt, azaz durván 945 000 forintot kérnek el, a 65 inches pedig 4000 dodót, azaz olyan 1 250 000 forintot kóstál. Ma már a „hagyományos” OLED tévék ennek a harmadáért is beszerezhetőek…..

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?