Beengedi a világot a Sony LinkBuds vezeték nélküli fülhallgató által képviselt, különleges dizájn. 

A Sony némi szivárgás után végül tényleg bemutatta a LinkBuds névre keresztelt, vezeték nélküli fülhallgatóját, nagyon különleges dizájnnal. A nyitott gyűrűre hasonlító kialakítás állítólag lehetővé teszi az egész napos viseletet (bár ez nem tudjuk miért lenne egészséges…). Az viszont tény, hogy prémium audioélményt ígér a termék.

A Spotify úgy használható vele, hogy a mobilhoz hozzá sem kell nyúlni. A fülhallgatók nagyon könnyűek, eközben lehet hallani azokat, akik minket körülvesznek, még akkor is, ha épp zenét hallhatunk vagy játszunk. Ennek ellenére hívás közben van zajszűrés.

A 12 mm-es meghajtók mellett házon belül fejlesztett processzor is jellemzi a terméket, továbbá adaptív hangerőállítás, a környezethez igazodva. Könnyed gesztusvezérlés, továbbá beszéd közben automatikus zeneleállítás is van. A párbeszéd végén a zene ismét elindul. Az Alexa és a Google Asszisztens is támogatottak. A Sony újrahasznosított műanyagokat is használt, van továbbá IPX4-es védelem, 5,5 órás üzemidő, a tok további 12-t biztosít. A feketében és fehérben létező termék ára 180 euró.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Sony