Ingyen hangprojektor jár az LG 4K-s lézerprojektora mellé

A 4K-s, lézeres, ultrarövid vetítési távolságú LG CineBeam HU715QW projektor mellé az előrendelők ingyen hangprojektort kapnak. 

Az LG legújabb projektorai közé tartozik a CineBeam HU715QW. Ez egy 4K-s, 3840 x 2160-as felbontást biztosító lézerprojektor, a lámpa élettartama benne pedig 20 ezer óra. A termék DLP-s, ultrarövid vetítési távolságú, 2500 ANSI lumen jellemzi. Automatikusan állítja a fényerőt és a kontrasztot, továbbá TruMotion és Filmmaker technológiákkal dobja fel a megjelenést.


80-120 hüvelykes képet tud vetíteni, egy 100 hüvelykeshez pedig legalább 21,7 centire kell legyen a faltól. A webOS 6.0-t futtató projektor támogatja az Apple AirPlay 2-t, 40 wattos sztereó hangszórókat tartogat, 2.2-csatornás működés mellett. Akad rajta két HDMI 2.0 és egy HDMI 2.1 port, két USB 2.0, Ethernet és S/PDIF.

A projektor előrendelése február 28-ig tart a Európában: a 3299 euróba kerülő projektor mellé addig egy nagyjából 600 fontba kerülő LG SP8YA Dolby Atmos-képes hangprojektort is adnak az előrendelőknek.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: LG

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?