A LEGO Csoport és a PlayStation Guerrilla stúdiója összefogott, hogy a Horizon Forbidden West videójáték világát újraalkossák LEGO® kockák formájában. 

A felnőtteknek szánt LEGO készlet újabb kalandra hívja az építőket a bátor gépvadász Aloy és elképesztően félelmetes gépe, a Hosszúnyak segítségével, amit Aloy a közeli területek felfedezésére használ küldetése során, hogy helyreállítsa a rendet és az egyensúlyt a Tiltott Nyugaton – írja a LEGO csoport közleményében.

A készletben található egy vadonatúj fejdísz Aloy számára, a Watcher őrző gép, amit kék, sárga és vörös szemekkel lehet kiegészíteni, egy íj, egy kockákból épült lándzsa, valamint a Hosszúnyak gép, aminek sima, lapos feje, és hosszú lábai különleges megjelenést adnak a modellnek.

Az építők a gyönyörű tájkép részlettel fejezhetik be az építményüket: a készletben egy kockákból épült nyírfát, magas füvet és egy rozsdás piros lámpát is találnak, ami tökéletes kiegészítői lesznek a kiállított darabnak. A megépíthető Horizon modell méretei: több mint 34 cm magas, 23 cm széles és 17 cm hosszú.

A készlet 2022 májusától lesz elérhető a LEGO.hu weboldalon, a LEGO Store üzleteiben, és a nagyobb viszonteladóknál világszerte. A gyártó hivatalos oldalán pedig már az is látható, hogy a szettért 29.990 forintot kell kicsengetniük a vásárlóknak.

A bejelentés időzítése persze nem véletlen, ugyanis két napja jelent meg az idei év húzócímének számító Horizon Forbidden West, amelyhez az említett LEGO-szett is kapcsolódik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!